Restaurant Karlov

Catering Svatební agentura

Polední menu

PONDĚLÍ 23.4.

 

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1,3,7,9)

150g Falešná hovězí svíčková na červeném víně a povidlí, houskový knedlík (1,3,7,9,12) 105,-

150g Variace smažených sýrů,, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7) 105,-

 

 

ÚTERÝ 24.4.

 

Kulajda (1,3,7)

150g Steak z vepřové krkovice na černém pivě, americké brambory (1) 105,-

250g Zeleninový salát s kuřecím masem a medovo-dijonským dresingem, toast (1,3) 105,-

 

 

 

STŘEDA 25.4.

 

Hrachová (1)

200g Pečené kuřecí stehno na pečených paprikách a olivách, šťouchané brambory (1,7) 105,-

250g Pasta s rajčaty, čerstvou bazalkou a grilovanou panenkou (1,3,7) 105,-

 

 

ČTVRTEK 26.4.

 

Hovězí vývar s masem a fritátovými nudlemi (1,3,7,9)

150g Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže (1) 105,-

150g Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,,7) 105,-

 

 

PÁTEK 27.4.

 

Frankfurtská (1)

120g Hovězí tatarák ,,ala Ambiente´´ , topinky s česnekem (1,3,10 ) 105,-

250g Domácí jogurtové knedlíčky s jahodami (1,3,7) 95,-

 

 

 

 

K POLEDNÍMU MENU

nealkoholické pivo Lobkowicz a točená limonáda za 15,-

džbánek s vodou a citrónem zdarma

 

Čísla, která jsou uvedená v závorce za pokrmy, označují alergeny dle směrnice

EU 1169/11. Na požádání Vám obsluha předloží seznam alergenů.

Kontakt

Restaurace Karlov
Komenského nám. 402
570 01 Litomyšl

tel.: 461 613 417, 603 971 763
e-mail: karlov@lit.cz

© Restaurant Karlov ▪ design 2016 © Studio DAMI ▪ regrafika