Restaurant Karlov

Catering Svatební agentura

Polední menu

PONDĚLÍ 20. 11.

Žampiónový krém (1,7)
150g Špíz dvou druhů mas s královskou slaninou, hranolky,tatarská omáčka (1) 99,-
150g Cikánská vepřová pečínka, dušená rýže (1) 99,-

 

ÚTERÝ 21.11.

Hrachová s opečeným chlebem (1,3,9)
150g Vepřový steak z krkovice na černém pivě s pečenou cibulkou, staročeská lepenice (1,7) 105,-
300g Tagliatelle s boloňským ragú posypané parmazánem (1,3,7) 99-

 

STŘEDA 22. 11.

Bílá zelná (1,7)
300g Kuřecí stehýnka a křidýlka KFC, dresing, salát Coleslaw, bagetka (1,3,7) 99,-
150g Raviola z vepřové panenky plněná mladým býčkem, bramborové pyré s červenou řepou (1,7) 105,-


ČTVRTEK 23.11.

Zeleninová (1)
150g Kuřecí Supreme s omáčkou z modrého sýra, špenátové lívance (1,3,10) 105,-
150g Holandský řízek, bramborový salát ( 1,3,7,9,10) 99,-

PÁTEK 24. 11.

Slepičí vývar s masem a nudlemi
150g Opečená jitrnička, kyselé zelí, vařený brambor (1,3,7,9,10) 95 ,-
150g Grilovaná kachní prsíčka s redukcí z červeného vína, bramborové rősti (1,7,12) 105-


K POLEDNÍMU MENU:
nealkoholické pivo Lobkowicz a točená limonáda za 15,-
džbánek s vodou a citrónem zdarma

Čísla, která jsou uvedená v závorce za pokrmy, označují alergeny dle směrnice
EU 1169/11. Na požádání Vám obsluha předloží seznam alergenů.

Kontakt

Restaurace Karlov
Komenského nám. 402
570 01 Litomyšl

tel.: 461 613 417, 603 971 763
e-mail: karlov@lit.cz

© Restaurant Karlov ▪ design 2016 © Studio DAMI ▪ regrafika